Hey,How Ya Doin'?

Hey!Šta ima??Brzo pišem novi post jer sam brzo sakupila 10 kommova na prošlom.To je razlog zašto ću upravo sad uvjet za sljedeći post povećati na 15 komentara.Nije neka velika razlika.Ali moramo ići korak po korak.Ugl. tenks na 11 komova i više od kojih je daj Bože više vaših nego mojih...
Ako niste skužili,ime ovog posta ujedno je i stih hita Little Mixa odnosno stih pjesme How Ya Doin'?.

A LM su postale pravi hit!Ako niste vidjeli prije otprilike mjesec dana na svoj YouTube profil stavile su pre slatki video.Radi se o tome da su otvorile vlastitu sladolednicu (dal se to tako kaže???). Dijelile su svojim fanovima sladoled!Woowww!Zamislite taj doživljaj-da vam vaš omiljeni idol pruža vašu omiljenu hladnu poslasticu u ruke.
Neopisivoooo *____*...i ukusno ako se mene pita jer ova paklena vrućina ubija pa dobro dođe osvježenje.
Msm. svi govore "Kad će to ljetoooo?????" i sad kad dođe "Isse, zašto je ovako vruće???Kad će proći ova sparina????".To je ludost...

No ja sam se raspričala i zaboravila sam na pravu temu posta:MODU.To je tema koja se vjerojatno nije mogla odgonetnuti buljeći u naslov pa je konačno vrijeme da se raspišem!

Kad spomenem modu na svom blogu vjerojatno uz to stoje moji crteži ali ovo je doslovno moda i neće biti mojih crteža jer sam na moru,nemam papira,olovke,bojica i jednostavno mi se ne da.Ali to ne znači da sam odustala od njih kao što je nažalost uradila Little J koja je znala kombinirati bolje od Rihanne :(

Željela bih najaviti novi dizz koji dolazi 20. srpnja.Dan poslije Majinog tuluma XD
Pa sada kad sam odradila taj duuuuuuugaaaaaaačakk uvod vrijeme je da se bacim na PRAVO pisanje!
"Put your arm around me now 
Only got a few more hours 
So let's try to make it count 
While the sun is...."

Megan Nicole 
 Ahhhh,to kaže Megan u svome ljetnome hitu i svojoj originalnoj službenoj pjesmi Summer Forever.Poslušajte ju!Wish it was summer forever! 
Bila bi dobra ideja da se konačno posvetimo toj modi!prvo ću staviti ono što je moderno ovog ljeta,a onda ću posebno govoriti o kratkim traper hlačicama koje su MRAAAAK!

Paaaa!Započnimo ovako!
U trendu su naočale u obliku srca,avionerke i pastelke.Ja sam u OK!-u dobila ljubičaste pastelke a pošto je Little J zaželjela da ih uslikam...ah....Očito mi ne preostaje niš drugo.... Ali to na kraju posta.

Naočale u obliku srca su ove desno.Znači to su isto avionerke samo u obliku srca.To nose slavni kao što i možete primijetiti.Sel ih cijelo ljeto nosi.Nose ih i Bella Thorne i Lana Del Rey.Desno imate primjer.


Stavila sam jednu sliku na WHI i znam da ima više od 100 heartova a na njoj je jedna super trendi ljetna kombinacija s čime bih se u potpunosti složila (ova lijevo).Mislim,morate priznati da su Vansice prešle i starke i martensice...Da,legendarne martensice koje nikad NIKAD neće otići iz mode i koje ću ja uskoro dobiti.Bijele.Nezz koliko koštaju ali znam da su na sniženju.I njih ću slikati ako trebaa XD sve svoje ću slikati hahahahaha....
Kao što i vidite taj infinity znak je isto skrooooooozz trendy ali nezz zašto jer to je inače matematički simbol za beskonačnost.
Ova kombinacija zapravo obuhvaća sve što je u trendu ovog ljeta.
To su kratke hlače,infinity znak,niske cipke.
Ova slika desno je to s tim infinity.Znači kao 1D postoji od 2010. godine do beskonačnosti.Dobra fora XD


 Ne možete ništa posebno pretpostaviti na temelju ovih slika desno ali one zapravo govore kako su košulje koje se na dnu svežu PERFECT!
Ja imam jednu koju sam kupila u C&A za otprilike 150 kn.Ustv. to je ona košulja u kojoj sam se slikala u prošlom postu da vam pokažem pramenove. :))
Msm. nisu samo te na vezanje u modi.
Traper-košulje su SUPER!A još su bolje kad na ramenima ili oko grudi imaju zakovice.
Zapravo,zakovice su i same po sebi UBER TREND.One su se nosile i na timbicama,štisklama,čizmama,majicama,kratkim hlačicama...Svemu!
Ova kombinacija desno je mrak jer su tu također ovoljetni trendovi kao što su avionerke i kratke hlačice s uzorkom.

Košulje su uostalom vrlo elegantno sparene ako ih nosimo s haljinama do koljena koje su jednobojne i koje su  neke pastelne boje ili bijele,crne (ali ne siveeeeeee).
To nam pokazuje slika desno ali ispod ove prve desno.
Mislim ovo što sam sad stavila ne možemo nazvati baš skroz košuljama jer bi to mogle biti i traper-jakne bez rukava.Ali ipak bi to mogle biti i košulje s uzorkom trapera...
Ugl. i jedno i drugo je trendi nositi bez rukava.


A sad kad smo već i kod košulja i kod zakovica evo jednog primjera.
Ovo tu je ziher traper jakna.
Ovo tu su i bijele štikle sa zakovicama.
Najbolje su hlačice sa zakovicama koje ćete moći vidjeti malo poslije kad budem govorila o šorcu.Ja na onoj svojoj košulji iz C&A imam par zakovica na džepu ali se ne vide na onoj slici od moje kose.

Znate Janoskianse???Kako ne bi znali!!???Svaki dan vam trkeljam o njima XD E Beau,jedan od Janoskiansa,nosi robnu marku Obey.
Osim što je to počeo nositi Carlos Pena iz BTR-a,počele su to nositi i cure iako su Obey šilterice za muške.Osim tih šilterica u modi su i jednostavne jednobojne majice na kojima piše print (nego što drugooo)-Obey.Iako to zvuči kao jeftina majica za tjelesni, robna marka je poprilično NE jeftina.
I naravno kao što i vidite na desnoj slici,možete jednostavnu ali skupu majicu Obey kombinirati sa Vansicama.Što se njih tiče, trenutno je najpopularnija kolekcija Vans Off the Wall.



Strars & Stripes zastava je već odavno trend što već i ptice na grani pjevaju i ja vjerujem da će tako ostati još par godina sigurno.
Prva kombinacija desno je mrak ali msm. da se ta kapa nikako ne uklapa i jednostavno ne ide uz combb.
Kao što i vidite ova košulja je dvostruko IN je je to zapravo KOŠULJA koja je u modi,uz to je i košulja BEZ RUKAVA i uz to je tu uzorak S&S zastave.
Kombinacija je praktična i TAAKOOOO SLATKAAAA.Cipele su sa zakovicama iako bih ja umjesto njih stavila crne starke.

Druga slika je isto mrak jer su to OPET I OPET I OPET kratke hlače iako su po meni pre obične ali u usporedbi s ostatkom kombinacije,uklapaju se.
A da ne spominjemo Minnie Mouse koju je pokrenula Katy Perry.
A onda je Minnie pokrenula spektakularne mašnice u koje se ufurala moja slatkica Ariana.
A mislim da Jade ne moramo ni spominjati!
Ona je totalna slatka bow tie <33 A naravno mašne ću i poslije spominjati :D

Hmmmm,znači što se tiče ove kombinacije, sasvim je OK i baš za ove vruće ljetne dane jer je prozračna a ipak je tako slatka i atraktivna.Msm. svi znamo koliko je sada spektakularno nositi uzorak leoparda ili tigra pa čak i zebre.Ne mislim na kapute nego na nešš poput ovog desno.Swatkoo <333


Uhh....Mislim da sam završila s ovim dijelom :)
Krenimo onda dalje jer imamo PUUUUUNOOOOOOOOOO poslaaaa!

U laži su kratke hlače

Napppoooooooooookkoooooooonnnnnnnn i na ovom dijelu o kojem sam vam cijeli post trkeljalaaaa!Pa evo nas!I bolje da što prije počnemoooo!
Znači gore sam vam pokazala 3 kombinacije s hlačicama pa nezz trebam li još nešto posebno isticati osim onog jednog djelića s mašnama.
OMB zar hlače nisu pre slatkeee!!????Ubijte me!Dat ću sve za njih!
No neću sada sliniti nad njima...Idemo dalje :))Zakovice.I to sam isto spominjala da ću spomenuti.Da li ovo ima smisla????Hahahahahahhahahaha... Slike ispod  su te svijetle trapke sa zakovicama.Oba dvoje hlača su dosta sličnog uzorka ali su zakovice na drugom mjestu.Evo sad ispod vam evo još nekoliko hlača pa bismo onda mogli krenuti dalje :) 



I sad smo konačno završili sa cijelim modnim dijelom i toplo se ndm da vam se svidio :D Ako neto ne valja samo javite u komm a ja ću ponizno prihvatiti sve vaše kritike kako bih mogla poraditi na greškama da mi blog bude JOŠ bolji!

New Music

Vrijeme je za malo glazbe!Ovo su moji omiljeni hitovi a vjerujem da neke od njih i vi znate.Ako ne poslušajte si ih!
Inače...Pjesme su sa YouTubea ;)

1
Little Mix - How Ya Doin'? ft. Missy Elliott
by littlemixVEVO
3:34
2
Ariana Grande - The Way ft. Mac Miller
by ArianaGrandeVevo
3:52
3
Snoop Lion - Ashtrays and Heartbreaks
by SnoopLionVEVO
4:07
4
Summer Forever - Megan Nicole (Original Song)
by megannicolesite
4:28
5
Here's to Never Growing Up - Avril Lavigne (cover) Megan Nicole
by megannicolesite
3:55
6
Kiss You - One Direction (cover) Megan Nicole
by megannicolesite
3:14
7
Justin Timberlake - Mirrors (Audio)
by justintimberlakeVEVO
8:06
8
Conor Maynard - Can't Say No
by ConorMaynardVEVO
3:15
9
Conor Maynard Another One
by hannah5505
3:22
10
Ke$ha - Crazy Kids ft. will.i.am
by keshaVEVO
3:54
11
Bridgit Mendler - Ready or Not (Official Video)
by BridgitMendlerVEVO
3:29
12
Ellie Goulding - Lights
by EllieGouldingVEVO
3:41
13
Big Time Rush - Like Nobody's Around
by BigTimeRushVevo
1:57
14
One Direction - One Way Or Another (Teenage Kicks)
by OneDirectionVEVO
3:23
15
Jessie J - Wild ft. Big Sean & Dizzee Rascal (Official Audio Str
by JessicaCornish
3:55
16
Demi Lovato - Heart Attack (Audio)
by DemiLovatoVEVO
3:32
































Evo 16 pjesama koje ja trenutno slušam na svome S 3 miniju ili na svom MP3-u ali češće na MP3-u jer je praktičniji.
5. pjesma je prepjev a ne original od Avril nego po meni bolja prepjevana verzija od Megan Nicole.O njoj ćete više čuti u sljedećem postu. :) ;)

E,i što se tiče one knjige...Neće biti u ovom postu,ali u sljedećem hoće ;) Nadam se da to barem NEKE veseli!Vidimo se!

by:Carly B
napravljeno:7. srpnja '13.
komentari: Teddy Bear...Kaj ću s njime??????
želje: pojavite se na Majinom tulumu!!!!!!!!!!
planovi: 2. dio knjige je 1000 % u sljedećem postu koji će govoriti o snovima
uvjet za sljedeći post: 15 kommova 


Broj komentara: 19:

  1. ajmee ja prva komam *O* ženke su otvorile slastičarnu, po mom mišljenju xd to je fora što su djelile fanovima sladoled :D i ja sam u OK!-u dobila ljubičaste sunčane, samo ne direkno iz časopisa nego kao nagradu za objavljen tekst s još nekim stvarčicama. Martensice ja imam već godinu dana, crne, niske, i bile su oko 800 kn. :D Meni vansice nisu nešto posebno lijepe, najdraže su mi starke, i niske i visoke i sve su mi prekul. ja inače ne volim nosit traper jakne i košulje, nekako mi je to neudobno :$. i ove štikle bijele sa zakovicama su preeeeeezakon. kratke hlače sa zakovicama su mi ljepše ove druge. od pjesama čak znam jednu xxd demi lovato-heart attack, totalno je istinita pa mi se čak sviđa :) uživaj :) - stella3004.bloger.hr

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeej novi postek:D obožavam kad ovako malo češče pišeš jer obožavam tvoje postove i ovaj blog:) Jedva čekam novi dizz jer sam se ovog malo zasitila,a i mogla bi ove pjesme koji si tu stavila,staviti i na player na blogu da mogu neš i slušat dok čitam post:) LM<3 Obožavam ih! Jesi vidila da su nas cure primjetila na twitteru i twittale Hello to Maria from Croatia:D Ja zamalo pala u nesvijest hahaha.Jooj kako bi ja željela da mi moja Ash ovako napravi sladoled:( I ja imam prek ljeta manje vremena za crtanje,al moram se opet uhodat i poslat koji u OK hehe.Baš mi je žao što nećeš bit na partyu,ali što se može.Lijepo se provedi na moru.Pisala si o mojoj najdražoj stvari na svijetu bre ahahha,modi:) Piši još plz<333 Ne mogu sve u detalje sad prokomentirat jer sam na plaži pa nemam vremena,al sve mi se kombinacije sviđaju,a najviše ova sa Minnie majcom:)Zakovice su zakon,ali nemam puno stvari:/ Obey<3 I ja sam htjela pisati o Megan jer mi je ona jedna od najdražih sa yt,al hajde:( Bilo mi je to u planu....Eto čujemo se moram ići

    OdgovoriIzbriši
  3. Hejjj Carly!!! Za početak da ti kažem o Teddy Bear: DA SE NISI USUDILA! Svi tvoj blog pamtimo po imenu Pink like heart i ne želim da se to promjeni! A sada o postu: Otkuda da počnem, kad je post kilometarski? Ajde, pisati ću od dolje prema gore: nemogu ti ispuniti želju, na žalost. Sa tvoga popisa pjesama slušam 7 ili 8 pjesama, neda mi se ponovno brojati, budući da mi je obrisalo prvi komm. SSlažem se sa Majom da ove pjesme staviš u player. Iz mpdnog dijela mi se najviše sviđaju ove hlačice sa britanskim uzorkom *o*. Ali i zakovice su fora. Fora je ova kombinacija sa Minny :D. Ma, da ja ne komentiram svaki, pa i onaj najsitniji djelić posta, dio posta o modi je super! Ali, nisi stavila naočale! Što da još kažem....Bye xd!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Tnx ljudovi!
    Stella:ženke ahhahahaha mužjaci i ženke hahahah XD skužila sam da si htjela napisati ženske!sry kaj velim al ne znam što znači direktno iz časopisa.Ugl. dobila sam ih jer sam poslala crtež... Nije bitno...I meni su vansice isto bljp ali nosim ih pošto su u modi.Inače uopoće ne volim niske starke.Komala sam ti ;)
    Maja:I tebi sam komala par puuutaaaa!Zbog nekih tehničkih poteškoča... Na stranici Little Mix Croatia sam vidjela to s Hrvatskom i LM!Isse, nisam mogla vjerovati!I ne brini pisaaat ću ooooo mooodiiii!
    Karlo:Plizz komaj WCG!Da!Zaboravila sam naočaleee -_-' zadavit ću see!Budem ih stavila u sljedećem postu...Isse i Marijo.i tebi bum komala :D a msm da sam već...al bum opet...

    OdgovoriIzbriši
  5. Wow, post je vrlo dugačak i to je baš super! LM - one su meni jako drage i to sa sladoledarnom (kako god da se piše) im je odlična ideja :) naočale u obliku srca su fora, ali na meni su prečudne xD mene je sram reći da ja nemam vansice moram si ih nabaviti, košulje *__________* zakovice su cool, Mirrors <333 Wild <3 Heart Attack *.*

    OdgovoriIzbriši
  6. tnx Nutello!Hahahahah!
    Ljudovi radim factove!Recite mi neš o sebi!Svi ćete se pojaviti u novom postu ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam novi post nutellaismissnothing.bloger.index.hr
    Što se tiče factova o meni pročitaj u mojim prvim postovima tamo ima čudnih stvari o meni xD

    OdgovoriIzbriši
  8. novo kod mene :) stella3004.bloger.hr

    OdgovoriIzbriši
  9. Ej! Natjerala si me na ovo i evo me!Isuse ženo naporna si!Ok, moram priznati da dobro pišeš ali ja stvarno ne želim imat svoj blog!Dovoljno mi je što čitam tvoj! Šta je dizz? HAHAHAHA!
    Eto komentirala sam ti i sad me više ne gnjavi!
    Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ću te zadavit na jesen -_- tnx na KOMENTARU
      dizz je dizajn,pametnaaaaaa!

      Izbriši
  10. Hej, cool post! Čini mi se da sam drugi put ovdje... Blog je stvarno dobar. Moraću češće posjećivati. Samo me obavjesti o novom postu i sigurno ću kommmati. Ovaj post je uglavnom o modi, a moda i nije moje područje tako da ti ne mogu ostaviti dug komm. Super lista pjesama. Neke sam već ranije čuo, a neke i ne. Moraću ih poslušati ;) BB!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne očekujem duuug komm ;) nikad od nikoga! msm ti si ionak puno puta komao wcg pa ne moraš se ovdje nešto previše isprsivati hahaha tnx na kommu ugl. :)

      Izbriši
  11. ee. u žurbi sam pa se nadam da se nećeš ljutit na mene :(( Post ti je super.. Meni je malo žao što nema knjige, al mogu ja to prežalit... MODA <333 Ko to ne voli??? Sve krpice su ti..... *O* Presuper su!!! Aaaa.. Završi mi se pjesma HTNGU od Avril... Pustiću je opet... hahah Većina od tvojih omiljenih pjesama spada i u moje omiljene pjesme :DDDD Sad moram ić.... Znaš kako je kad si na moru i uđeš na blog pa moraš komat još 6-7 blogova???

    OdgovoriIzbriši
  12. Hahahaha,imaš pravo!Kada nije ljeto svi govore "kad' će više",a kada dođe "pa kad će proći ova sparina?"Dobro si se toga sjetila.Koliko vidim ovo je 14.komm što znači da ćeš ubrzo napisati novi post jer ćeš 15.komm vjerojatno biti TI.Možeš li pls u sljedećem postu pisati o Victoriji Justice.Gdje je,što sada radi,koje su joj nove pjesme...Pls,barem ju u sljedećem postu samo spomeni.Eh sada,da barem meni Enrique Iglesias daje sladoled.Ma pristala bi i na onaj voćni.A može i Taylor Swift.Naj pjesma sa ovog popisa mi je definitivno Heart Attack od Demi.Možeš li nju staviti da svira na blogu????Inače,post je dobar,ali još da si samo ubacila neki svoj crtežeee.....Ove kratke hlače su mrak!Nedavno sam kupila slične :) Više mi se sviđa ova prva kombinacija sa S&S uzorkom,ali mogla si još spomenuti da su IN i one sa britanskom zastavom.Jedino što mi se ne sviđa su ove bijele štikle sa zakovicama.Ne bi ih nikada obukla.Nekako su u stilu Miley Cyrus.OBEY mi i nije nešš....Jedva čekam novi dizz.Jesi zadovoljna sa kommom?Pozz

    OdgovoriIzbriši
  13. ok....supp.... tnx na kommu :) kaj će ti victoriaaa??? post sam već napisala pa nisam to stavila s victoriom. odi si na wiki XD hahahaha kaj ču pisat kad nemoram :P crteži bu bili...ok...
    5. kolovoza idem u ZG :DD

    OdgovoriIzbriši
  14. POSLASTIČARNICA, NE SLADOLEDNICA xD Inače, ono za Maju u mom postu... Ona je prva kommala, pa je dobila potpis nagradu. Tako ćeš i ti dobiti. Samo mi reci koga želiš na nagradi. Little Mix, Arianu ili nekog trećeg, četvrtog, petog???

    OdgovoriIzbriši
  15. HAHAHAHAHAH!Tnxxx :) I s tom sladoledarnicom...haha.... ugl. na nagradi Ariana plz :)) <3

    OdgovoriIzbriši
  16. OK ;) Kad će novi post? Već 18. komm :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 19. XD u izradbi je ne brini svakok časa će ;))

      Izbriši

Kommaj mi!